Leveringstermijn

De levertijd van het boek is tussen de 3 en 5 werkdagen. Als een boek onverwacht niet op voorraad of uitverkocht is, ontvangt u hierover een e-mail binnen 2 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Als een product tijdelijk niet leverbaar is, sturen wij binnen 2 dagen een e-mail met de verwachte levertijd. Als u vooruit betaald heeft met iDeal, krijgt u uw geld binnen 30 dagen terug.

Verzending

Wij leveren uitsluitend op adressen in Nederland aan klanten die in Nederland gevestigd zijn.

Uw pakket wordt verzonden via PostNL. De levertijd is normaliter 1 dag, PostNL levert ook op zaterdagen.

Kleine pakketten versturen wij als brievenbuspost. Als een bestelling niet door de brievenbus past, verzenden wij hem als pakket.

Verzendkosten

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland zijn € 4,60 per bestelling. Bij bestellingen vanaf 5 stuks zijn de verzendkosten gratis.

De kosten voor het retourneren van het boek komen zijn voor uw eigen rekening. 

Neem voor levering in het buitenland contact op met service@stichtingizz.nl.

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing.

Herroeping

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een e-mail op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor een e-mail sturen aan service@stichtingizz.nl.

Het boek kan door u geretourneerd worden aan: Stichting IZZ, Prins Willem-Alexanderlaan 719, 7311 ST Apeldoorn. Vermeld u in de e-mail uw naam en ordernummer.

De kosten voor het retourneren van het boek komen zijn voor uw eigen rekening. 

Vragen?

IZZ is maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar op 055 – 750 65 00. U krijgt dan direct een van onze collega’s aan de lijn. U kunt ook mailen naar service@stichtingizz.nl.

 

Stichting IZZ

Prins Willem-Alexanderlaan 719

7311 ST Apeldoorn

055 – 750 65 00

KVK nr: 41177414

BTW nr: NL822290832B01